Voetbal: Majstorovic naar FC Basel

ENSCHEDE (ANP) - Daniël Majstorovic verhuist met onmiddellijke ingang naar FC Basel. FC Twente maakte maandag op de website bekend overeenstemming te hebben bereikt met de Zwitserse club over de transfer van de Zweedse verdediger, die nog wel medisch moet worden gekeurd.

Majstorovic kwam in de zomer van 2004 naar Enschede, waar hij uitgroeide tot een gewaardeerde kracht centraal in de defensie. Onlangs raakte de Zweed op de training slaags met Blaise N'Kufo. Enkele dagen later diende hij een verzoek in om weg te mogen. Oefenmeester Coolen zette Majstorovic vorige week uit de selectie omdat hij alleen nog bezig was met zijn transfer.

Ferne Snoyl is voor de rest van het seizoen verhuurd aan de Schotse club Aberdeen. De 20-jarige verdediger, die zijn plaats in de basis is kwijtgeraakt aan Pascal Bosschaart, heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2007.

Volgens de website van Feyenoord was Aberdeen, dat wordt getraind door Jimmy Calderwood, naarstig op zoek naar versterking om niet verder af te zakken op de ranglijst.

Meer over