Sport citaten

Ik ben ontevreden over de eerste helft. We waren nerveus en onrustig. Sommigen zaten niet in de wedstrijd en ik was blij dat we ongeschonden de eerste helft doorkwamen....

Voorin hebben we drie momentenvoetballers. Als die momenten niet voorkomen, heb je een probleem. Je kunt je afvragen of je internationaal met drie momentenvoetballers uit de voeten kunt.

Beenhakker

Het was een lastige avond. Ze bleven maar achterin en dekten scherp. Toch ben ik niet tevreden met het gelijkspel. We hebben de wedstrijd in handen en geven het gemakkelijk weg.

Julio Cruz

Vanaf de tribune zag het er misschien uit alsof we voorzichtig of angstig speelden, maar we wilden niet in het mes van de Duitsers lopen. Mijn doelpunt kwam voort uit een mooi uitgespeelde aanval, maar viel wel uit de lucht.

Kees van Wonderen

Ik ben tevreden, vooral over de eerste 35 minuten. In die fase van de wedstrijd hebben we erg goed gespeeld.

Michael Skibbe, trainer van Borussia Dortmund

Vooraf was veel geschreven over deze wedstrijd, vooral over de Nederlands-Duitse sentimenten. Nu kan ik zeggen dat we zeer goed zijn ontvangen in Rotterdam. Ik verheug me erop om onze vrienden van Feyenoord over een aantal weken te ontvangen.

Skibbe

Meer over