Kampioensfeest is geen sinecure

Niet vergeten: 'Dames spelers en bestuur boeket meegeven (avond)'!..

En op dinsdag 20 mei: 'Versturen van uitnodigingen conform de door H. van Raaij goedgekeurde lijst.'

Ja ja, het organiseren van een kampioensfeest, daar komt nog heel wat bij kijken. PSV gaf de organisatie in handen van Van Hoof & Van Hoof Produkties en het moet worden gezegd, Van Hoof en Van Hoof hebben hun werk goed gedaan.

Ook hun vóórwerk, zo blijkt uit het 'Draaiboek kampioenschap PSV 1996-'97' waar verslaggevers van deze krant de hand op wisten te leggen. Na tal van vergaderingen werden de voorbereidingen vrijdag om 9.00 uur gestart met het installeren van de 'ballon-decoratie'. Zaterdag werd vanaf 14.00 uur gerepeteerd voor de activiteiten op de middenstip.

Zondag vingen de werkzaamheden om 8.00 uur aan. Na de wedstrijd traden in het stadion op: het One Two Trio (Promenade-podium), Frank Wilson (bestuurskamer) en Ginn Fizz (Business-club). En dan met z'n allen naar het Stadhuisplein in Eindhoven waar achtereenvolgens discjockey Patrick Kicken, de Tros Drive in Show, presentator Wally Rijks en Guus Meeuwis het publiek vermaakten.

Nu maar hopen dat op vrijdag de 'actiepuntenlijst' goed werd gecontroleerd. 'Zijn de nodige bestellingen gedaan en is de levering bevestigd van: bloemboeketten, bussen, corsages, rozetten, paraplu's, affiches, portofoons, drank voor praalwagens?'

Zo te zien zat het wel goed.

Oók belangrijk, voor in de kleedkamer van PSV: 'Zorg voor voldoende champagne (+/- 25 flessen) en glazen.'

Meer over