Juventus te sterk voor Sevilla; Real en Atletico ongeschonden

Juventus is goed op weg richting de knock-outfase van de Champions League. De Italiaanse kampioen boekte woensdagavond in Turijn zijn tweede zege in groep D. Dat ging ten koste van Sevilla: 2-0.

redactie
Alvaro Morata van Juventus viert zijn goal. Beeld ap
Alvaro Morata van Juventus viert zijn goal.Beeld ap

Ook Real Madrid en Paris Saint-Germain speelden vanavond sterk in de Champions League. Na twee wedstrijden in de groepsfase hebben de clubs nog geen punt verloren. Real won de uitwedstrijd bij Malmö FF met 2-0. PSG zegevierde in Donetsk met 3-0 over Sjachtar. Zowel Real als PSG heeft nog geen doelpunt tegen.

Atlético Madrid heeft zich voor eigen publiek lelijk laten verrassen. De Spaanse club, in groep D uitstekend begonnen met een zege op Galatasaray in Istanbul, verloor van Benfica: 1-2. Gonçalo Guedes maakte de winnende treffer voor de Portugese kampioen.

Galatasaray kreeg het voor elkaar om vier keer te scoren en uit bij Astana toch gelijk te spelen: 2-2. De Turkse titelhouder, met Wesley Sneijder als animator, verspeelde tweemaal een voorsprong met een eigen goal. Hakan Balta en Lionel Carole werkten de bal in de slotfase in eigen doel. Bilal Kisa en Sinan Gümüs schoten wel aan de goede kant raak. De laatste kreeg twee helpende handjes van de Kazachse keeper Nenad Eric.

PSV verliest met 3-2

In het felle schijnsel van de Champions League verbleekte PSV woensdag tegen CSKA Moskou tot een ploeg van drie keer niets. Lees hier het wedstrijdverslag van Mark Misérus.

Meer over