Update

Durant evenaart reeks NBA-legende Jordan

Basketballer Kevin Durant heeft gisteren (lokale tijd) Michael Jordan geëvenaard. In de wedstrijd van Oklahoma City Thunder tegen Houston Rockets kwam hij tot 28 punten. Het was de 40e wedstrijd op rij dat hij 25 punten of meer maakte. Michael Jordan zette in het seizoen 1986-1987 zo'n reeks neer.

null Beeld reuters
Beeld reuters

De Thunder kon de mijlpaal van Durant niet met een overwinning opluisteren. De ploeg verloor met 111-107 van Houston Rockets. Door deze zege verzekerden de Rockets zich van een plek in de playoffs.

James Harden had een belangrijk aandeel in de overwinning van de Rockets. Hij maakte 39 punten en pakte negen rebounds en gaf zeven assists.

New York Knicks leed een dure nederlaag in de strijd om een plaats in de playoffs. Het team ging nipt met 90-89 onderuit tegen Washington Wizards, dat al zeker is van de playoffs. Bradley Beal was topscorer bij de Wizards met 28 punten. Bij de Knicks was J.R. Smith op dreef met 32 punten. Hij kreeg in de slotseconden nog de kans de zege voor de Knicks binnen te halen, maar zijn driepunter mislukte.

null Beeld epa
Beeld epa
null Beeld epa
Beeld epa
Meer over