Dinamo Kiev tegen PSV dag later op programma

De Europese voetbalunie (UEFA) heeft het wedstrijdprogramma voor de vijfde ronde van het toernooi om de Champions League over twee dagen verdeeld....

Van onze sportredactie

AMSTERDAM

De UEFA heeft voor die oplossing gekozen omdat op donderdag 27 november geen wedstrijden in het Europa Cup-toernooi voor bekerwinnaars gespeeld hoeven worden. De kwartfinale svan dat toernooi volgen pas in het voorjaar.

Feyenoord speelt wel gewoon op woensdag, thuis tegen Juventus. De overige duels die een dag verschoven zijn: Borussia Dortmund - Galatasaray en Parma - Sparta Praag (groep A), Manchester United - Kosice (groep B) en Porto - Olympiakos en Rosenborg - Real Madrid (groep D).

Scheidsrechter Henk Temmink is aangewezen op 15 oktober de herhaling van het UEFA Cup-duel tussen Spartak Moskou en FC Sion te leiden. De wedstrijd moet worden overgespeeld omdat na meting bleek dat de doelen in Moskou niet voldeden aan de reglementaire eisen.

Mario van der Ende fluit op 4 november OFI Kreta tegen Auxerre. Roelof Luinge leidt op dezelfde dag München 1860 tegen Rapid Wien. Ook deze duels behoren tot de UEFA Cup.

Meer over