Barcelona kan nog hopen op wonder na overwinning

Barcelona mag nog altijd een beetje hopen op een wonder, de Spaanse titel. Gisteravond won de ploeg van de veelgeplaagde Engelse trainer Bobby Robson de uitwedstrijd in de Spaanse competitie tegen het laag geklasseerde Extremadur met 3-1....

Van onze sportredactie

AMSTERDAM

Door die overwinning is het verschil met Real Madrid tot acht punten teruggelopen. Zaterdag treffen de twee aartsrivalen elkaar in het Nou Camp-stadion van Barcelona.

Ronaldo opende in de tiende minuut de score. Het was al de 31ste treffer van de Braziliaanse oud-PSV'er in de competitie. Twintig minuten later maakte Silvani gelijk. Vier minuten later bracht Luis Enrique de nummer twee van de Spaanse competitie toch weer op voorsprong. Barcelona moest tot tien minuten voor tijd wachten op de definitieve beslissing. Het was opnieuw Luis Enrique die scoorde, na goed voorbereidend werk van Ronaldo.

De Franse international Patrick Blondeau (29) verhuist van landskampioen AS Monaco naar Sheffield Wednesday. Bij deze Engelse club staan ook de oud-Feyenoorders Trustfull en Blinker onder contract.

De Noorse international Tore Andre Flo komt volgend seizoen voor Chelsea uit. De aanvaller van Brann Bergen, dat dit seizoen PSV uitschakelde in de Europa Cup voor bekerwinnaars, heeft een verbintenis van vijf jaar getekend bij de de Engelse club van speler/manager Ruud Gullit.

Meer over