Zomer wordt ook warm in de cinema

Deze week geen slechte nieuwe films in onze bioscoop Paris in Maubeuge. De zomer wordt ook warm in de cinema....

Het verhaal begint meteen al slecht, met een bom die een van de grootste warenhuizen in New York verwoest. En het wordt nog erger, met een machiavellistische psychopaat die onze helden naar vier hoeken van de stad stuurt. Van daar uit trotseren ze nog meer terroristische gevaren, het ene na het andere.

De tweede plaatselijke première is Usual Suspects, die door Télérama is gekwalificeerd als de 'thriller van het jaar'. Deze film van Bryan Singer is een onwaarschijnlijke en gepassioneerde politiefilm, die ongetwijfeld zal leiden tot hoge bezoekersaantallen in de bioscoop.

Bad Boys, nog steeds zwartgallig en gewelddadig, maar gelukkig met een glimlach, begint aan een volgende week op de bioscoopschermen.

Ook Batman Forever met Val Kilmer als superheld neemt ons opnieuw mee naar de magnifieke decors van Gotham City en de uitzonderlijke psychologie van de supermens.

Last Seduction van John Dahl, met de mooie Linda Fiorentino, blijft een tweede week te zien. Ook La Belle au Bois Dormant vervolgt zijn rustige zomercarrière.

Meer over