Zaterdag

RADIO..

IN DE BAN VAN DE WEEK Praatprogramma met drie gasten: Mirjam de Rijk, partijvoorzitter van de GroenLinks, Pim Fortuyn over zijn politieke ambities en Dick Passchier, voor de gelegenheid royaltywatcher in Noorwegen. Business Nieuws Radio, 11.00 uur

WEEKENDCAFÉ Presentator Jac. Goderie ontvangt gasten die gaan optreden op de Amsterdamse Uit Markt. Live vanaf het podium Max Euweplein. Met onder meer Karin Bloemen, smartlappenkoning Ome Cor en stukjes uit de musical Titanic. Radio 2, 16.05 uur.

ACTUALITEITEN

NOS ACTUEEL Rechtstreekse uitzending van het huwelijk van de Noorse kroonprins Haakon met Mette-Marit Tjessem H & lsquor;by. Met voorafgaand een samenvatting van het kerkelijk huwelijk. Nederland 2, 16.10 uur.

2VANDAAG Een samenvatting van bovengenoemd huwelijk. En een reportage over de kunstenaar Specer Tunick die vanmorgen een naaktemensenmassa fotografeert in Breda. Nederland 2, 17.30 uur.

AMUSEMENT

THE MAKING OF Deel drie van Jurassic Parc is uit. Yorin zendt een lekkermakertje uit voor de tv-kijkers die natuurlijk ook wat trucs te zien krijgen. Yorin, 18.05 uur.

YORIN CANDID CAMERA Variant nummer zoveel van het aloude fopprogramma Poets!, drijvend op de verborgen camera. Presentator Matthias Scholten, die vorig jaar al De wereld van de verborgen camera presenteerde. Yorin, 20.30 uur.

SPORT

FEYENOORD MAGAZINE Een novum: een programma voor één enkele voetbalclub. Uiteraard met medewerking van Jan en Alleman, natuurlijk de club zelf, Pierre van Hooijdonck, Ronald Koeman, en Kees Jansma. Presentatie Joris Lutz. RTL 5, 18.30 uur.

Meer over