Wie is de Mol?, Schorem en Marco Bakker

Iedere dag zet de Volkskrant de beste kijktips voor u op een rij.

Martine Sandifort, Carolina Dijkhuizen, Viktor Brand, Rik van de Westelaken, Marlijn Weerdenburg, Evelien Bosch, Pieter Derks, Chris Zegers, presentator Art Rooijakkers en Ajouad El Miloudi tijdens de perspresentatie van de kandidaten van het 15e seizoen van Wie is de Mol? Beeld anp
Martine Sandifort, Carolina Dijkhuizen, Viktor Brand, Rik van de Westelaken, Marlijn Weerdenburg, Evelien Bosch, Pieter Derks, Chris Zegers, presentator Art Rooijakkers en Ajouad El Miloudi tijdens de perspresentatie van de kandidaten van het 15e seizoen van Wie is de Mol?Beeld anp

Wie is de Mol? NPO 1, 20.20 uur
Mollenboekjes bij de hand, het populairste spelletje van de Nederlandse televisie gaat weer beginnen. Nog voor er één minuut is uitgezonden zijn wereldreiziger Chris Zegers, cabaretier Pieter Derks en nieuwslezer Rik van de Westelaken door gebruikers van de Mol-app alvast aangewezen als belangrijkste verdachten.

Schorem, NPO 3, 20.25 uur
Documentaire over barbier en haarsnijder Schorem, die na succesvolle cameo's in De Wereld Draait Door en Man Bijt Hond behalve in Rotterdam nu ook in heel Nederland bekendheid geniet. Wie zijn de mannen achter deze succeszaak? En waarom wachten hun klanten met alle liefde uren op een knip- en scheerbuurt?

Marco, de weg terug, NPO 2, 21.10 uur
Een portret van Marco Bakker. Hoe verging het de operettezanger na het door hem veroorzaakte dodelijke auto-ongeluk op het parkeerdek van de Amsterdam Arena in 1997? Docu De weg terug volgt hem onder meer in Indonesië, waar hij optreedt met zijn vrienden en collega's Henk Poort en Ernst Daniël Smid.

Naar Het Einde Van De Wereld, NPO 1, 21.30 uur
In deze eerste aflevering van een nieuwe reeks ontmoet Floortje Dessing in een wildpark in Tanzania het Argentijnse stel Herman en Candelaria Zapp. Samen met hun vier on the road verwekte kinderen reizen de Zappjes al 14 jaar non-stop over de wereld. Hun thuis is overal ter wereld een auto uit 1928.

Meer over