Wara heeft de wereld het over?

Filmster Brad Pitt wordt het nieuwe gezicht van het iconische Franse vrouwenparfum Chanel No. 5. Dat bracht entertainmentsite E! Online gisteren naar buiten. Daarmee zou Pitt het eerste mannelijke gezicht worden in de 90-jarige geschiedenis van het parfum. Eerder voerden grote sterren als Marilyn Monroe, Nicole Kidman en Audrey Tautou al campagne voor Chanel No. 5, al jaren een van de best verkochte parfums ter wereld.

Zanger Tom Gabel van de Amerikaanse punkrockband Against Me! heeft aan muziektijdschrift Rolling Stone verteld dat hij binnenkort een vrouw zal worden. De 31-jarige Gabel zal spoedig hormonen gaan slikken en een operatie ondergaan. Op Twitter is er vooral veel respect voor het besluit van Gabel: 'Je moet echt ballen hebben om ze te laten verwijderen.'

Filmstudio Universal werkt aan een vervolg op de succesvolle superheldenkomedie Kick-Ass uit 2010. Het heeft er alle schijn van dat hoofdrolspelers Aaron Johnson (als Kick-Ass) en Chloë Moretz (als de jonge superheldin Hit Girl) ook in het vervolg meedoen. Wel heeft Kick-Ass 2 een andere regisseur: Jeff Wadlow vervangt Matthew Vaughn, die het te druk heeft met het maken van de nieuwe X Men-film.

undefined

Meer over