Waar heeft de wereld het over

Verenigde Staten #LaurynHill

Zangeres Lauryn Hill heeft zich gemeld bij de gevangenis in Connecticut en zal daar een straf van drie maanden uitzitten wegens het ontduiken van belasting. De voormalig Fugees-ster deed tussen 2005 en 2007 geen aangifte van haar inkomsten. In die periode kwam er 1,8 miljoen dollar binnen. Hill bekende vorig jaar al schuld.

Verenigd Koninkrijk #Morrisey #PETA #Channel4

Zanger Morrisey heeft een schikking getroffen met het Britse Channel 4. De hit van zijn voormalige band The Smiths Please, Please Let Me Get What I Want werd gedraaid in een reclame voor een kookprogramma van Gordon Ramsay waarin ganzenleverpaté werd gebruikt. Iets waar dierenliefhebber Morrisey fel op tegen is. Morrisey zette zijn juridisch team erop en ontving 10 duizend euro van de zender, die hij schonk aan dierenwelzijnsorganisatie PETA.

Nederland #WildFM

De Amsterdamse radiozender Wild FM Hitradio blijft toch bestaan. Door financieel gesjoemel balanceerde de zender al maanden op de rand van de afgrond. Het bedrijf is nu overgenomen door een vastgoedondernemer. Wild FM vroeg in mei van dit jaar faillissement aan, sindsdien werd er non-stop muziek gedraaid.

undefined

Meer over