Waar heeft de wereld het over?

Verenigde Staten #AngryBirdsSpace

De immens populaire computergame Angry Birds heeft een opvolger: sinds gisteren is Angry Birds Space te downloaden, met zestig nieuwe levels en zes nieuwe boze vogels (waaronder de 'laser bird'), die moeten worden afgevuurd op allerhande doelwitten. Nieuw in het spel is het ontbreken van zwaartekracht.

Groot-Brittannië #StellaMcCartney

Gisteren zijn de door modekoningin Stella McCartney ontworpen tenues voor de Engelse Olympische ploeg gepresenteerd. McCartney liet zich inspireren door de Britse vlag, waarover ze bij de presentatie zei: 'Ik wilde trouw blijven aan dit iconische ontwerp, maar er ook een hedendaagse, moderne draai aan geven.' Op Twitter zijn de meningen verdeeld over de tenues, die komende zomer door meer dan 900 Britse sporters zullen worden gedragen.

Verenigde Staten #MadMen

Naar aanleiding van het begin van het vijfde seizoen heeft het Amerikaanse magazine Newsweek deze week uitgepakt met een speciaal Mad Men-themanummer.

Het magazine is volledig in een jaren zestigsausje gegoten, en zelfs de adverteerders deden mee en leverden allerlei creatieve retro-advertenties aan. Het nieuwe seizoen van Mad Men start aanstaande zondag op zender AMC.

undefined

Meer over