VORMGEVING

Het Nederlandse sieraad is een overzicht van sieraden afkomstig uit de collectie van Derrez/Hoogstede. Tevens recent werk van achttien ontwerpers onder wie Paul Derrez en Hilde Foks....

Museum Boymans-van Beuningen in Rotterdam toont vanaf zondag, naar aanleiding van het verschijnen van een bestandscatalogus, de collectie Deens Keramiek uit de periode 1970-1995, uitgebreid met particuliere verzamelingen.

De verzameling meubelen in het Rijksmuseum in Amsterdam is uitgebreid met een aantal interessante stukken. Tot en met 24 september zijn de aanwinsten te zien in zaal 249.

Het Sprekende Lichaam gaat zondag open in het Scryption, Spoorlaan 434 Tilburg. Over nonverbale communicatie bij mens en dier. Tot en met 5 november.

Met Grenzen van het interieur in het Centraal Museum in Utrecht laten dertien jonge ontwerpers zien wat het vak 'interieurarchitectuur' anno 1995 inhoudt. Tot en met 13 augustus.

Paleisstraat 107 Amsterdam, presenteert Hollandse Nieuwe, een bureau uit Arnhem dat interieurs, meubelen en produkten ontwerpt. Tot en met zaterdag.

Meer over