Update

Verkeer Drenthe weer vijgegeven na ongeluk met vier doden

Het verkeer kan weer over de N381 tussen Beilen en Emmen. De provinciale weg in Drenthe is vanavond laat weer vrijgegeven. De weg was een paar uur dicht na een botsing tussen een auto en een vrachtwagen, waarbij vier mensen om het leven waren gekomen.

null Beeld GOOGLE STREET VIEW
Beeld GOOGLE STREET VIEW

De politie kan nog niets zeggen over de identiteit van de slachtoffers, omdat de nabestaanden nog moeten worden ingelicht. Over de oorzaak van het ongeluk is nog niets bekend.

Het ongeluk gebeurde iets na 19.00 uur op de N381 tussen de dorpen Zweeloo en Noord-Sleen. Het is onduidelijk of de doden in de auto, de vrachtwagen of in beide voertuigen zaten.

Op dezelfde weg was in juni een 55-jarige man uit Nieuw-Amsterdam om het leven gekomen. Hij werd vermoedelijk onwel achter het stuur en raakte van de weg. In 2011 stierf een bejaard echtpaar op de N381 tussen Beilen en Smilde. Ze wilden vanaf een parkeerplaats keren. Daarbij werd hun auto aangereden door een tegenligger, die net een vrachtauto had ingehaald. Enkele maanden eerder was een motorrijder omgekomen door een frontale botsing op de provinciale weg bij Westerbork.

Meer over