VANDAAG

ROOIEN TEGEN BLAUWEN De 'rooien' zijn supporters van de voetbalclub IJsselmeervogels en de 'blauwen' van Spakenburg. Over de rivaliteit tussen de (rooie) vissers en het (blauwe) 'boordenvolk'....

DERRICK Horst Tappert is 74 jaar, maar nog elke maand wordt er in München een aflevering van Derrick gemaakt. Vanavond: aflevering 276. Ned. 2, 20.20 uur.

NETWERK praat met Sytze van der Zee, oud-hoofdredacteur van Het Parool, over diens boek Potgieterlaan 7, en met burgemeester E. d'Hondt van Nijmegen over de reorganisatie bij de politie. Nederland 3, 20.2 uur.

DE SCHOOL MET DE KORAN is een documentaire over de islamitische basisscholen in Nederland. Bevorderen zij de integratie, of isoleren zij de moslims juist? Nederland 3, 20.55 uur.

BNN Bart de Graaf kiest meisjes voor zijn promotieteam en sprak met Pamela Anderson, zonder haar borsten aan de orde te stellen, want dat mocht niet. Veronica, 21.20 uur.

TV SHOW OP REIS Presentator Ivo Niehe was in Zwitserland bij Geraldine Chaplin, die vertelt over haar vader, de in 1977 overleden filmkomiek Charlie Chaplin. Ook een gesprek met Fily Houterman, de stripteasedanseres die gefotografeerd werd terwijl ze met de wettige echtgenoot van prinses Stéphanie uit Monaco vree. Nederland 2, 21.30 uur.

BAREND EN VAN DORP Patrick Kluivert geeft zijn mening over het ontslag van Sigi Lens bij de VVCS. Dick Vrij en Pedro de Palm verdedigen het free-fightgala in Amsterdam. RTL 4, 22.00 uur.

NOVA Wanda R. is de echtgenote van een van de hoofdverdachten in het Octopusproces, waarin morgen vonnis wordt gewezen. Wanda R. vertelt over de arrestatie van haar man. Nederland 3, 22.34 uur.

HET GERUCHT Vertegenwoordigers van de Samen-op-Wegbeweging gaan naar een reclamebureau met de vraag hoe de kerken zichzelf beter kunnen verkopen. Nederland 1, 22.51 uur.

Meer over