Vandaag

ACTUALITEITEN..

MIDDAGEDITIE staat geheel in het teken van de crisis in Kosovo. Reportage over de opvang van Kosovo-Albanezen in Albanië. En staatssecretaris Cohen over mogelijke opvang in Nederland. Nederland 3, 12.07 uur.

NETWERK Reportage over vrouw die zes specialisten voor het tuchtcollege daagt. Ze verwijt de artsen nalatigheid bij de behandeling van haar 19-jarige dochter. Nederland 1, 20.30 uur.

DRAMA

DE ZEVEN DEUGDEN Wodan, aflevering over moed. Bobby logeert op een boerderij, waar de 30-jarige zoon een ernstig ongeluk krijgt. De zoon wil dood, maar niemand helpt hem. Bobby neemt het initiatief. Nederland 1, 21.35 uur.

DOCUMENTAIRE

VROUWENGEVANGENIS Eerste aflevering van Engelse docusoap over de snelst groeiende vrouwengevangenis, New Hall Prison in Yorkshire. SBS 6, 21.30 uur.

DE CLINTONS, LIEFDE IN HET TEKEN VAN MACHT Driedelige Britse reportage over het veelbesproken huwelijk van de Amerikaanse president Clinton en zijn vrouw Hillary. Gereconstrueerd wordt hoe de echtelieden hun ambities bundelden en uiteindelijk in het Witte Huis zijn terechtgekomen.

Net 5, 22.55 uur.

Meer over