Vandaag

RADIO..

TIJD VOOR TWEE Gast is Helmert Woudenberg, regisseur van de muziektheatervoorstelling Rapido, die morgen in première gaat. Radio 2, 12.04 uur.

ACTUALITEITEN

ONTBIJT TV Aandacht voor de voorloper van het millenniumprobleem: de datum van vandaag, waarover computers ook zouden kunnen struikelen. Verder de verschraling van de ambulancezorg en als gast acteur Joep Onderdenlinden. Nederland 1, 7.38 uur.

2VANDAAG Particuliere detectives nemen steeds meer werk over van de politie. De hoofdcommissarissen willen gedragsregels; de politiek is verdeeld. Verder aandacht voor de datum van vandaag (9-9-'99), die maakt dat er opvallend veel getrouwd wordt. Nederland 2, 17.29 uur.

OOG IN OOG Eerste aflevering van een reportageprogramma, gepresenteerd door Bernard Hammelburg. Nu over Roemeense weeskinderen die tien jaar geleden door Nederlandse echtparen zijn geadopteerd. Net 5, 22.55 uur.

MUZIEK

2METER SESSIES Presentator Jan Douwe Kroeske verhuisde van de publieke omroep naar RTL. In zijn vernieuwde muziekprogramma nu een optreden van de Limburgse band Rowwen Hèze. RTL 5, 22.20 uur.

SPORT

SPORTJOURNAAL Beelden van de Ronde van Spanje (wielrennen), tennissen uit de VS, en van Feyenoord, dat zich opmaakt voor de klassieker tegen Ajax. Nederland 2, 18.43 uur.

Meer over