Vandaag

RADIO..

ACTUALITEITEN

BUITENHOF Gesprek met staatssecretaris De Vries over de plannen stukken land onder water te laten lopen. Nederland 3, 12.07 uur.

LOPENDE ZAKEN Zijn medische experimenten met menselijke embryo's toelaatbaar? Verder aandacht voor illegale visvangst. Nederland 3, 21.45 uur.

MUZIEK

PARADISOLIFE Het Metropole orkest speelt samen met Ellen ten Damme en Arid. Nederland 3, 19.33 uur.

PRAATPROGRAMMA

WWW-TV Live discussie over het EK 2000 door Theo Brekelmans, Peter van Zunderd, Harry Been, burgemeester Opstelten, Hugo Camps e.v.a. De kijkers kunnen het programma via tv volgen, maar ook via twee internetuitzendingen. Via internet kunnen ze invloed uitoefenen op het verloop van het tv-programma. Presentatie: Fons de Poel e.a. Nederland 1 (en www.www-tv.nl), 13.30 uur.

EEN KWESTIE VAN KIEZEN Jeroen Pauw spreekt met Rick van der Ploeg. RTL 4, 23.15 uur.

DOCUMENTAIRE

MENS Portret van theatermaker John Leerdam, wiens voorstellingen altijd over de positie van allochtonen gaan. Nederland 1, 16.21 uur.

OVERLEVEN Volgens een aantal Amerikaanse wetenschappers is het in de toekomst mogelijk dat mensen op de maan leven. Canvas, 21.15 uur.

VAN DE SCHOONHEID EN DE TROOST Wim Kayzer praat met psychologe en geheugendeskundige Elizabeth Loftus, die onderzoek deed naar de beïnvloedbaarheid van het geheugen. Nederland 3, 23.00 uur.

NACHTGEDACHTEN Kinderen uit het asielzoekerscentrum Crailo vertellen over hun ervaringen. Nederland 1, 23.47 uur.

Meer over