VANDAAG

ARGOS Debat over de integratie van minderheden in Nederland, met aandacht voor de rol van fundamentalistische groeperingen als de Grijze Wolfen....

MIDDAGEDITIE Kritiek op minister Dijkstal van Binnenlandse Zaken over zijn politiebeleid en een interview met minister Wijers van Economische Zaken over een sollicitatieplicht voor oudere werklozen. Verder aandacht voor de thriller De Overlijdensverklaring die huisarts B. Crul schreef over euthanasie en sekten. Nederland 3, 12.00 uur.

LOLA DA MUSICA Vanavond twee Britse bands: Spiritualized en Cornershop. Beide maken eigenzinnige muziek en oogsten steeds meer waardering. Nederland 3, 19.55 uur.

DE RECENSENTEN Twee kunstenaars bespreken elkaars nieuwe werk. Vandaag zijn dat toneelschrijver Willem Jan Otten en schilder Sam Drukker. Radio 1, 20.02 uur.

SPORTPALEIS DE JONG bezoekt het Italiaanse Udine, waar Ajax binnenkort voetbalt. Verder bekijkt De Jong wielerrelikwieën in een kerkje in Ghisallo ter voorbereiding op de Ronde van Lombardije. Nederland 3, 20.26 uur.

NEDERLAND IN HET NIEUWS Elke week wordt gekeken hoe het buitenland over Nederland bericht. Vandaag onder meer aandacht voor Dick Bruna, wiens boekjes over Nijntje in 34 talen zijn uitgegeven. RTL 5, 22.45 uur.

Meer over