Vandaag

RADIO..

HET INTERVIEW Moet er een 24-uurs nieuwszender komen op televisie? Communicatiewetenschapper Otto Scholten vindt van niet en discussieert met deskundigen uit de tv-wereld. Vandaag maakt de NOS bekend of zo'n zender er gaat komen. Radio 1, 9.04 uur.

HET BUITENLAND Discussie tussen militair historici Martin van Creveld en A.H.M. van Iersel over de vraag of terroristen ook mensenrechten hebben en of die moeten worden gerespecteerd. Radio 1, 10.04 uur.

ACTUALITEITEN

2VANDAAG Interview met Yasser Al Sirri, 'de ambassadeur' van Osama bin Laden in Londen over een terroristisch netwerk in Europa. tevens aandacht voor de eenmalige uitkering voor personen die in Indië geleden hebben onder de Japanse bezetting. Nederland 2, 17.30 uur.

NETWERK Reportage over het bezoek van minister Van Aartsen een de Nederlandse gemeenschap in New York. En aandacht voor het gebruik van chemische en biologische wapens door terroristen. Nederland 1, 20.30 uur.

SPORT

STUDIO SPORT Rechtstreeks verslag met voorbeschouwing van de voetbalwedstrijd PSV-Lazio Roma. Nederland 2, 20.00 uur.

PRAATPROGRAMMA

DE FIRMA INTERVIEW Kunstschilder Peter Klashorst wordt ondervraagd door Parooljournalist Marcel van Engelen, presentatrice Sylvana Simons en kunstcriticus Anna Tilroe. Nederland 3, 23.15 uur.

BAREND & VAN DORP Te gast zijn Ad Melkert, Boudewijn Büch en Helmut Lotti. RTL 4, 22.30 uur.

Meer over