Vandaag

ACTUALITEITEN..

NETWERK Personeel van brandweer, politie en ambulance is bang dat de kwaliteit van hun werk achteruitgaat als indirect gevolg van schadeclaims wegens fouten. Ze zullen om die reden voorzichtiger te werk gaan. Verder aandacht voor de Indonesische president Wahid, die in het nauw is gedreven door beschuldigingen van corruptie. Nederland 1, 20.31 uur.

AMUSEMENT

THE COMEDY FACTORY Een optreden van de stand-up comedians Bert Koster, Maya Digiorgio en Reginald Hunter, die als vanouds worden ingeleid door Jörgen Raymann. Nederland 3, 19.00 uur.

DOCUMENTAIRE

WASKRACHT! Gesprekken met minister Eveline Herfkens van Ontwikkelingssamenwerking en de europarlementariërs Max van den Berg (PvdA) en Jan Mulder (VVD) over de gevolgen van het landbouwbeleid en de effecten van de handelsbarrières. Verder aandacht voor de nieuwe boer tussen Schiphol en bloemkassen. Nederland 3, 20.00 uur.

DOKUMENT: OUD ZEER Tweede aflevering van een serie over ouderenpsychiatrie. We zijn weer thuis gaat over ouderen die na ontslag uit de kliniek Den Eik weer thuiskomen. Nederland 1, 22.57

Meer over