Vaandelvlucht

Bijlhout, die in Suriname de gemuilkorfde pers niet verdedigde, maar in de enge club van Bouterse bleef zitten, en die daarover loog, en die nog voor ze in de LPF aangenomen werd pleitte voor 'toezicht' (zeg 'censuur') op de Nederlandse media, krijgt eervol ontslag....

Bomhoff wil een ambtenaar ontslaan die jarenlang in dezelfde partij heeft gezeten als hij, en die jarenlang hetzelfde heeft gezegd als hij. Hoogendijk presenteert zijn aardige, maar lichtgewicht buurmeisje voor de post van staatssecretaris.

Een hele reeks ministers en staatssecretarissen is van de ene dag op de andere uit de eigen partij gevlucht, waarin ze niet aan de bak konden komen, en zich bekeerd tot de LPF, om op die manier een zetel in het kabinet te verwerven.

Wat blameren CDA en VVD zich ontzettend door met de LPF (de partij van de borreltafel) een coalitie te vormen. Ik verheug me op de komende verkiezingen, als fatsoenlijk links een eclatante overwinning gaat behalen! (Tenzij Nederland definitief krankzinnig is geworden.)

Meer over