Twee inbrekers in gevangenis gepakt

ZEIST Twee mannen zijn woensdagavond door de politie aangehouden, nadat zij over de muur van de gevangenis aan de Utrechtseweg waren geklommen....

AMERSFOORT De politie heeft woensdag drie vrouwen aangehouden die eerder op die dag een huis aan de Piet Heijnstraat waren binnengekomen met een smoes. De bewoner vertrouwde het zaakje niet en had de vrouwen de deur uitgewerkt. De politie zoekt nog naar twee andere vrouwen die mogelijk bij de insluiping en poging tot diefstal betrokken waren.

AMERSFOORT De politie heeft woensdagmiddag een zogenoemde plakker op heterdaad betrapt. Samen met een andere man (29) was de 28-jarige Amsterdammer bezig een poster met de opdruk 'Queen Size' te plakken op een elektriciteitskast bij de Stadsring. De plakker kreeg een bekeuring.

WOERDEN Bij de controle van een auto met een kapotte achterlamp heeft de politie woensdagavond twee mannen aangehouden voor bezit van gestolen pinpassen. Toen de agent de 29-jarige bestuurder had gevraagd om een legitimatiebewijs had deze de papieren uit een stapel pinpassen getrokken.UTRECHT Op maandagavond is een 40-jarige Utrechter beroofd terwijl hij op zijn fiets voor het rode licht stond te wachten. Op zijn rug had hij een rugzak met daarin een laptop. Een man op een scooter duwde hem van zijn fiets en nam zijn rugzak mee. De overvaller is nog voortvluchtig.

Meer over