Tvtips

Wat als?

RTL4, 20.00 UUR

Een op de gelijknamige Vlaamse tv-hit gebaseerd sketchprogramma waarin in korte filmpjes antwoord wordt gegeven op variaties op de vraag 'wat als...?'. Wat als we spreekwoorden letterlijk namen, bijvoorbeeld. Met onder anderen Marcel Musters, Annet Malherbe en Kasper van Kooten.

Lijn 32

NED 2, 20.15 UUR

Nieuwe Nederlandse dramaserie waarin een mozaïek aan verhalen en personages wordt samengebracht via een aanslag op een stadsbus in Amsterdam. Wat hebben de betrokken passagiers met elkaar te maken? Met hoofdrollen van Waldemar Torenstra, Peter Blok, Porgy Franssen en Annemarie Prins.

All you need is love

21.30 UUR, RTL4

Na een goed bekeken kerstspecial gaat Robert ten Brink weer 'regulier' op pad om de liefde een duwtje in de goede richting te geven. Nieuw is de roadtrip door Australië, waarbij Ten Brink de Nederlandse kandidaten aflevert bij hun buitenlandse geliefden (in plaats van andersom).

Guido Weijers: Axestos

NED 1, 21.45 UURt

Guido Weijers stapte deze zomer over van SBS6 naar de KRO, en naam daarbij ook de registraties van zijn theaterprogramma's mee. Axestos is zijn tiende show in tien jaar tijd en gaat over de vraag of je de rest van je leven dingen gaat doen die je verstandig lijken, of dingen die leuk zijn.

Noorderslag 2012

NED 3, 21.55 UUR

Rechtstreeks verslag van het Eurosonic Noorderslag festival vanuit de Oosterpoort in Groningen. Met optredens van Blaudzun, Roosbeef, Spinvis en Eefje de Visser én de uitreiking van de Popprijs (inclusief bierdouche). Annechien Steenhuizen, Giel Beelen en Michiel Veenstra presenteren.

Opium

NED 2, 22.35 UURt

Speciale uitzending die geheel in het teken staat van Liesbeth List, die vandaag begint aan een nieuwe theatertournee. Cornald Maas spreekt met dochter Elisah, Hans van Willigenburg, Frank Boeijen en Freek de Jonge. Daarnaast is er archiefmateriaal te zien, onder andere uit Lists privéarchief.

undefined

Meer over