TV-tips

Iedereen journalist

Ned 2, 22.45 uur


Documentaireserie over de toekomst van de journalistiek. Journalist Henk Steenhuis bekijkt op kritische wijze de huidige stand van zaken. Aan het woord komt fotograaf Roel Visser, journalistiek is volgens hem overleven geworden. Als freelancer kun je nauwelijks nog rondkomen, zegt hij.


Kijken in de ziel

Ned 2, 21.15 uur


In het nieuwe seizoen van het interviewprogramma Kijken in de ziel ondervraagt Coen Verbraak topondernemers. Kopstukken als Jeroen van der Veer (Shell), Rijkman Groenink (ABN Amro) en Sylvia Tóth (Content uitzendbureau) komen voorbij. Spraakmakende thema's zoals de bonuscultuur worden besproken.


De beste singer-songwriter van Nederland

Ned 3, 20.35 uur


Iedere finalist krijgt de opdracht een duet te maken met een van de andere zes finalisten. Ze krijgen hulp van de band Kensington en ze moeten hun duetten in een uitverkocht Bitterzoet laten horen. Giel Beelen beoordeelt de producties samen met Timur Perlin en Miss Montreal.


Revenge

Net 5, 20.30 uur


Amerikaanse serie waarin Emily is teruggekeerd naar The Hamptons om er de zomer door te brengen. Eigenlijk blijkt Emily Amanda Clarke te heten en uit te zijn op wraak op de familie Grayson. Die heeft haar vader namelijk bestolen en bedrogen, waarna hij uiteindelijk stierf in de gevangenis.


De slimste mens

Ned 2, 20.25 uur


Het spelprogramma De slimste mens was vorig jaar een zomerhit (een miljoen kijkers per week) en komt daarom met een tweede reeks. Wederom is Philip Freriks quizmaster en beroepsmopperaar Maarten van Rossem jurylid. Dit keer strijden BN'ers Dennis van de Ven, Janine Abbring en Sjoerd Pleijsier met elkaar.


Feuten

Ned 3, 20.00 uur


Met een nieuw seizoen van Feuten in aantocht, herhaalt BNN de komende weken het eerste seizoen van de serie. Hierin zien we hoe Bram, een jongen van simpele komaf, lid wordt van het corps. In de eerste aflevering de ontgroening, waarin de oude leden nogal hardhandig omgaan met de aspirant-leden.

Meer over