TV Tips

The Toys That Made Christmas

BBC 2, 22.00 UUR

Robert Webb (bekend van Mitchell and Webb) maakt een nostalgische, trip langs het speelgoed van vroeger: de Spirograaf, Barbie, Meccano, viltpoppetjes en Star Wars-figuurtjes. Voor al die veertigplussers die gruwen van oogverblindende spelcomputers en kindermobieltjes.

Absolutely Fabulous

BBC 1, 23.00 UUR

Jawel, een gloednieuwe aflevering van Absolutely Fabulous (voor het eerst sinds 2005), waarin een gast uit het verleden Patsy's 'identiteit' op losse schroeven zet. En er volgen nog twee afleveringen: eentje op Nieuwjaarsdag en eentje in 2012, als de Olympische Spelen beginnen in Londen.

Millenium

NED 3, 22.30 UUR

In tweeën gehakte, Zweedse verfilming van Stieg Larsson eerste Millennium-boek: Mannen die vrouwen haten. Te zien is hoe journalist Mikael Blomkvist de verdwijning van een meisje onderzoekt en daarbij hulp krijgt van de hevig gepiercete hacker Lisbeth Salander. Morgen volgt deel 2.

Joris' kerstboom

NED 2, 20.05 UUR

Joris Linssen (bekend van het tv-programma Hello Goodbye) ruilt Schiphol eenmalig in voor het plein voor de St. Jan in Den Bosch. Daar wacht een enorme kerstboom waar mensen een foto in mogen hangen van iemand die ze graag 'in het licht willen zetten'. Linssen vraagt hen naar het wie en waarom.

Cristina Deutekom

NED 2, 19.10 UUR

Registratie van de eind oktober in Carré georganiseerde gala-avond ter ere van de 80ste verjaardag van operazangeres Cristina Deutekom. Talloze gastsolisten traden belangeloos op, onder wie Eva-Maria Westbroek, Charlotte Margiono en de 3 Baritons, Henk Poort, Marco Bakker en Ernst Daniël Smid.

Studio Sport Jaaroverzicht

NED 1, 19.00 UUR

In een jaar zonder Olympische Spelen, EK of WK voetbal toont de NOS in 60 minuten de mooiste en belangrijkste sportgebeurtenissen van 2011. Van de honkballers die het WK wonnen, tot de valse start van Usain Bolt en de prikkeldraadvlucht van Johnny Hoogerland.

undefined

Meer over