Tv selectie maandag 20 februari

Tegenlicht

NED 2, 21.00 UUR

Tegenlicht keert terug naar Argentinië, waar het tien jaar geleden, op het dieptepunt van de economische crisis, sprak met Argentijnen die op creatieve wijze de barre tijden wisten te doorstaan. Het land is sindsdien hersteld, maar staat mogelijk aan de vooravond van een nieuwe vrije val.

The tube

BBC 2, 22.00 UUR

Zesdelige reportageserie gaat achter de schermen bij een van de oudste, grootste en drukste metronetwerken ter wereld: de Londense 'tubes'. Te zien is hoe 19 duizend werknemers - van CEO Howard Collins tot treinbestuurders en schoonmakers - de boel elke dag proberen draaiende te houden.

Voor de eeuwigheid

NED 2, 22.55 UUR

Een documentaire van Arno Kranenborg over garagehouder Pim Floor, die, sinds een paar jaar, gelooft dat het einde der tijden nabij is. Echtgenoot Nieske houdt nog altijd van haar man, maar heeft moeite in zijn denkbeelden mee te gaan. Pim op zijn beurt, vindt dat Nieske geloven móét.

de Slag om Nederland

NED 2, 20.25 UUR

De Slag om Nederland gaat op bezoek bij Multi Vastgoed, vaste aannemer van grote winkelketens als Zara, Zeeman, C&A, H&M en Blokker, en daarmee dé projectontwikkelaar voor winkelcentra in Nederland. Allemaal leuk en aardig, maar hoe zit het met de ruimte voor lokale middenstanders?

De wereld draait door

NED 3, 19:30 UUR

Powned-verslaggever Rutger Castricum komt vertellen over het boek dat hij schreef over het eiland Ibiza, waar hij sinds zijn jeugd graag komt en afgelopen zomer House Ibiza voor Powned maakte.

Muziek is er van Case Mayfield, singersongwriter uit Volendam. Jan Mulder is tafelheer.

De wereld van Beau

SBS6, 20:30 UUR

Vorige week was te zien hoe Beau van Erven Dorens zich liet droppen op een onbewoond eiland en na twee van de acht dagen vanwege uitdroging zowat ter aarde stortte. Deze week duikt hij in de wereld van het worstelen en doet zijn ding in de ring onder de naam Kakker from Hell.

undefined

Meer over