Trending topics

Wereldwijd #MonstersInc2 #FindingNemo2 #ToyStory4

Animatiestudio Pixar maakte al eerder bekend dat er een vervolg komt op de animatiefilms Toy Story en Monsters Inc, gisteren werd hier een vervolg van Finding Nemo aan toegevoegd. Andrew Stanton gaat de film regisseren. Dat meldt de filmwebsite deadline.com. Pixar wil de geruchten nog niet bevestigen.

Australië #AngusStone

Angus Stone, de helft van het muzikale folkduo Angus & Julia Stone, heeft de soloplaat Broken Brights uitgebracht. Angus' zus Julia bracht onlangs haar tweede soloalbum uit. Broer Stone houdt het op zijn cd niet bij lieve folkliedjes, maar diept het genre uit. Vergelijkingen met Neil Young, Bob Dylan, Bruce Springsteen en Jeff Buckley zijn al gemaakt.

Ierland #VictoriaBeckham

Victoria Beckham was gisteren in Dublin om haar kledinglijn in het warenhuis Brown Thomas te promoten. Fans konden haar ontmoeten in de winkel. Ook was er een modeshow met jurken van rond de 2.500 euro van Beckhams herfst-wintercollectie.

Verenigde Staten #HalleBerry

Actrice Halle Berry is tijdens de filmopnames van de film The Hive gewond geraakt. Volgens gossipsite TMZ zou ze dinsdagavond rond tien uur met haar hoofd op beton zijn terechtgekomen. Het agentschap van Berry wil het gerucht niet bevestigen. Fans en collega's leven op Twitter mee met de Hollywoodster.

undefined

Meer over