Televisie

Actualiteiten..

TweeVandaag Special over de Indonesische moslimterrorist Ibnu Ahmad Fahrinin, alias 'professor Bom'. Hij is bommenspecialist, een vaardigheid die hij van de Amerikanen in Afghanistan leerde omdat hij daar vocht tegen de Russen. Ibnu was lid van de moslimmilitie Laskar Jihad. Inmiddels zit hij gevangen op verdenking van betrokkenheid bij onder meer de Bali-aanslag. Een interview met hem in zijn cel. Nederland 2, 17.58 uur.

Netwerk Reportage over het initiatief 'Iedereen Onderdak' van twee PvdA-kamerleden, waarin een plan opgesteld wordt waardoor in 2007 niemand meer tegen zijn zin op straat zou hoeven te slapen. In het plan worden concrete acties voorgesteld om de toenemende verkokering in dak-en thuislozenzorg het hoofd te bieden. Nederland 1, 20.30 uur.

Sport

Studio Sport Aandacht voor het play off duel voor het EK 2004 tusen Schotland en Nederland aanstaande zaterdag. Met reportages over Arthur Numan, de oud-international van Glasgow Rangers. Nederland 2, 22.45 uur. Drama

Six Feet Under Zwarte satirische serie over een familie die een begrafenisonderneming runt in Los Angeles. Nederland 3, 21.00 uur.

Amusement

RTL Boulevard Aandacht voor Arjen van der Grijn, de make up artist van onder meer Van Kooten & De Bie en Jiskefet. Hij maakte alle typetjes. Verder een reportage over de filmklassieker Casablanca, die zestig jaar geleden in première ging, plus een interview met Bart Nooitgedacht, de advocaat van Paul Dietz. RTL 4, 18.30 uur.

Make me beautiful Twintig kandidaten ondergaan een cosmetische operatie.

Net 5, 20.30 uur.

Weltevreden op 10 Te gast bij de Surinaamse middle class familie zijn cabaretière Brigitte Kaandorp en Frans Molenaar. Nederland 3, 21.00 uur.

Praatprogramma

Barend & Van Dorp Interview met Patty Brard, die binnenkort weer met haar serie Patty's Posse begint. Verder een gesprek met Huub Stevens, trainer van Herta BSC in Duitsland. RTL 4, 22.15 uur.

Kinderprogramma

Sinterklaasjournaal Dagelijks nieuws over Sinterklaas, in aanloop naar zijn intocht in Zwolle. Presentatie: Dieuwertje Blok. Nederland 3, 17.40 uur.

Informatief

Vinger aan de Pols Patiënten met een donorhart gaan verder in het leven met de wetenschap dat ze gemiddeld nog tien tot vijftien jaar leven. Pia Dijkstra praat met verschillende patiënten die verder leven in 'reservetijd'. Nederland 2, 19.55 uur.

Meer over