Televisie

Documentaire..

Amusement

Theater van het sentiment De uitvinder van het Nederlandse persoonlijkheidstheater Herman van Veen staat centraal in deze aflevering. Nederland 1, 17.35 uur.

Man bijt hond In Udenhout staat een nomadenkamp waar Peter ten Bookum en zes andere tentbewoners zijn neergestreken om het jachtige bestaan te ontvluchten en sober en dicht bij de natuur te leven. Nederland 1, 18.55 uur.

Abenteuer Mittelalter Tweede aflevering van een vierdelige docusoap waarin zes mensen het leven in de Middeleeuwen naspelen in het Duitse Thüringen.

Duitsland 1, 21.45 uur.

Muziek

Popquiz à gogo Vier musicalspelers testen hun kennis van de popmuziek. Nederland 3, 19.50 uur.

Informatief

Terug op de werkvloer 'Ik wil af van dat beeld van klompen, molens en kaas', zeiThijs Hartog, directeur van de tak van Holland International die buitenlandse toeristen in Nederland begeleidt. Hij noemde het aanbod van zijn bedrijf traditioneel en oubollig. In de uitzending van vanavond wordt gekeken of Hartog erin geslaagd is het imago van de onderneming te veranderen. Nederland 3, 20.25 uur.

Praatprogramma

Breek de week Gesjeesd minister van Economische Zaken Herman Heinsbroek bespreekt bij Harry Mens zijn politieke aspiraties. De presentator Mens is vanmiddag ook te gast in God voor gevorderden (Nederland 1, 17.00 uur), waarin bekende Nederlanders spreken over het geloof.

RTL 7, 23.00 uur.

Sport

UEFA Cup Liveverslag van het duel tussen scHeerenveen en Levski Sofia. De Friese club strijdt voor zijn laatste kans om de volgende ronde van de UEFA Cup te bereiken. De voorbeschouwing begint om 20.25uur. Nederland 2, 20.40 uur.

Meer over