Televisie

Muziek..

Wintertijd De Curry's zijn niet uit de media te sláán, deze dagen. Gisteravond zaten Adam en zijn Patries nog gezamenlijk in Nova, nu is 'La Paay' helemaal in d'r eentje te gast bij Harry de Winter, en praat ze over muziek en Adam. RTL 4, 22.15 uur.

Sport

Tour de France Rechtstreeks verslag van de vierde etappe, een ploegentijdrit over 69 kilometer van Joinville naar Saint-Dizier. Nederland 2, 14.15 uur.

NOS Tourjournaal Rechtstreeks avondprogramma van Studio Sport, vanuit Saint-Dizier, gepresenteerd door Mart Smeets. Naast reportages over 100 jaar Tour de France is er een samenvatting van de vandaag gereden etappe. Nederland 2, 23.05 uur.

Documentaire

Fellini: Ik ben een geboren leugenaar Documentaire in de NPS-reeks Het uur van de wolf, ditmaal over Italiaanse filmmaker Fellini. Gebaseerd op interviews die maker Damian Pettigrew hield één jaar voor zijn overlijden in 1993. Afgewisseld met onder meer archiefbeelden en gesneuvelde scènes uit Fellini's speelfilms.

Nederland 3, 20.00 uur.

Filmzomer: Kurosawa Britse documentaire van Alex Cox over de Japanse regisseur Akira Kurosawa. Interviews met onder anderen Francis Coppola, John Woo en Bernardo Bertolucci. Nederland 3, 23.45 uur.

Praatprogramma

Simek & partners Weet een SM-stel wat echte liefde is? Martin Simek vraagt het hemd van het lijf aan Madi-Anne en Henk, sinds acht jaar getrouwd en enthousiaste SM-beoefenaars. Nederland 3, 22.50 uur.

Informatief

Michael Moore: The awful truth Satiricus Moore trekt als het linkse geweten door de Verenigde Staten, ten strijde tegen corruptie en hypocrisie. Vanavond aandacht voor de taxiwereld. Nederland 3, 19.30 uur.

Meer over