Televisie

Documentaire..

Praatprogramma

Soeterbeeck Winterontmoetingen:

De Britse econome Noreena Hertz is een van detoonaangevendste jonge denkers ter wereld. Presentator WilfredKemp praat met haar over haar strijd tegen de armoede. Nederland1, 17.10 uur.

Het elfde uur Andries Knevel praat met publicist BenTiggelaar over goede voornemens, christen-zijn en de noodzaak vaneen nieuwe cultuur in het bedrijfsleven. Nederland 1, 22.00 uur.

Informatief

Peter R. de Vries, misdaadverslaggever Extra lange afleveringwaarin De Vries een uiterste poging doet de moord op de 19-jarigeMilica van Doorn uit 1992 op te lossen.

SBS 6, 20.30 uur .

De Inbreker Een nieuwe reeks van deze serie waarin Evert enTheo wekelijks de beveiliging van een huis in Nederland testen.Ze worden uitgedaagd door eigenaren die overtuigd zijn datinbreken in hun woning onmogelijk is.

Nederland 2, 21.55 uur.

Hunter Hunted: Predators In Paradise Op Sanibel Island zijn de laatste drie jaar drie aanvallen geweest van alligators. Tweedaarvan met dodelijke afloop. Experts gaan op onderzoek uit omhet alligatorgedrag te onderzoeken.

National Geographic, 22.00 uur.

Kroon jezelf tot koning - en begin je eigen land Je eigen landbeginnen, is dat een belachelijk idee? Er zijn mensen die hetdoen. In deze zesdelige Britse serie neemt de satiricus DannyWallace de uitdaging aan. Hij onderzoekt wat erbij komt kijkenom je eigen land te beginnen. Nederland 3, 23.15 uur.

Sport

Dakar 2006 Verslag van de vierde etappe van de grootstewoestijnralley ter wereld, die t/m 15 januari wordt verreden.

RTL 7, 17.55 en 22.30 uur.

Eurosport, 22.30 uur.

NOS Sportjournaal Engels voetbal: Arsenal - ManchesterUnited. Hockey: reportage over international Ellen Hoog,die een bewogen jaar achter de rug heeft.

Nederland 2, 22.30 uur.

Meer over