Televisie

Actualiteiten Twee Vandaag Onder meer de volkgende onderwerpen. Een verslag van de stakingen in het openbaar vervoer. Twee Vandaag volgt de FNV-onderhandelaar bij de NS, Andries van den Berg....

Amusement Man bijt hond Twaalf vrouwen van de Giessen Oudkerkse afdeling van de Nederlandse Bond voor Plattelandsvrouwen zijn uit de kleren gegaan voor het goede doel. Een reconstructie van de kalender die zij onlangs gemaakt hebben ten bate van KWF Kankerbestrijding. Voor Kiss-fans Renochems en Aart-Jan Borrias uit Zundert kwam onlangs een droom uit. Tijdens het bloemencorso in hun woonplaats togen zij met een Kiss-wagen door het dorp. Verder schuiven we aan bij een familie waar niet alles over rozen gaat.

Nederland 1, 18.55 uur.

Willem Wever Antwoorden op vragen. Waar komt de naam breakdance vandaan? Moslims vinden honden vieze beesten, maar waarom is dat zo? En waarom hebben oude mensen zulke grote oren? Nederland 1, 19.25 uur.

PaPaul Paul de Leeuw organiseert een mosselmaaltijd. Alle gasten eten mosselen vandaag. Verder praat hij met moslima's die uitleggen waarom ze een hoofddoek dragen, met acteur Jon van Eerd, en met de leden van de Nederlands-Marokkaanse groep Kashba. Nederland 3, 20.00 uur.

Zeg eens A, B of C Het thema is vrije tijd. Rob Verlinden strijdt samen met Dennis Mulder tegen Micky Hoogendijk en Ted Langenbach. Nederland 3, 20.30 uur.

VARA Laat Ren Schuman test een Elvis-flipperkast. Maskesmachine komt optreden. Presentatie: Dolf Jansen.

Nederland 3, 23.05 uur.

Informatief NOS Actueel Een herhaling van het laatste verkiezingsdebat in aanloop naar de Amerikaanse verkiezingen, tussen John Kerry en George Bush. Dit debat werd in eerste instantie in de nacht van woensdag op donderdag uitgeNederland 2, 09.10 uur.

Meer over