Televisie

Praatprogramma..

Goedemorgen NederlandHet begon als alternatief voor de KuntRai inAmsterdam. Inmiddels wordt Art Rotterdam voor de zevende keer gehouden enheeft het evenement zijn plaats veroverd in de kunstwereld. Een gesprek metorganisator Michael Huyser.Nederland 1, 06.59 uur

Sport

UEFA Cup Rechtstreeks verslag van de wedstrijd SC Heerenveen tegen SteauBoekarest, met voor- en nabeschowuing. Aansluitend om 21.15uurliveuitzending van Betis Sevilla tegen AZ. De analyse wordt gedaan doorWillem van Hanegem.

Nederland 3, 19.00 uur.

Documentaire

What in the world Serie reportages over globalisering en armoede. Debewoners van Achuar wonen al eeuwen diep in het Amazonewoud. Hun bestaanlijkt bedreigd nu in het gebied olie is gevonden. Nederland 3, 0.25 uur.

Informatief

Lopend vuur Een Amerikaanse priester probeerde in de jaren tachtig deleegloop van zijn kerk te stuiten door zich meer op jongeren te richten.Met popmuziek en andere moderne ingrediënten lokte hij de jeugd zijnparochie in. Het succes van zijn Life teen-beweging is inmiddelsovergewaaid naar Europa. Lopend vuur ging kijken in Tilburg, waar de Lifeteen-methode wordt toegepast.

Nederland 1, 17.05 uur.

Knutselen

Het mooiste sieraad maak je zelf Eerste aflevering van een zesdeligeserie over het maken van sieraden met goedkope materialen engereedschappen. Vandaag: het halssieraad. Nederland 1, 16.05 uur.

Amusement

Man bijt hond `Reconstructie` van de ontvoering van kabouter Teun vanRini Moelker. Teun zwierf na zijn ontvoering zeven jaar over de wereld enstuurde zijn eigenaar foto`s van zichzelf in Uganda, IJsland en België.Nederland 1, 18.55 uur.

Meer over