Televisie

Kamerbreed Interview met D66-voorman Boris Dittrich over het oplopende begrotingstekort, nieuwe bezuinigingen en de groeiende werkloosheid. Verder wil europarlementariAlbert Jan Maat (CDA) een debat over de voedselproductie in de wereld....

Knevel op zaterdag Interview met Carine Hutsebaut, expert op het gebied van daderprofielen van kinderverkrachters, naar aanleiding van de Dutroux-zaak. Nog voor An en Eefje werden ontvoerd gaf zij een nauwkeurig daderprofiel aan de politie en voorspelde ze nieuwe ontvoeringen. Verder aandacht voor de verkiezingen in de VS. Bush gooit ook de seksuele onthouding voor het huwelijk in de strijd. Hij geeft 270 miljoen dollar uit om jongeren over te halen geen seks te hebben voor het huwelijk.

Nederland 1, 20.30 uur.

Drama Ernstige Delicten Nederlandse misdaadserie met onder meer Hans Ligtvoet, Han Oldigs en Saskia Temmink. Nederland 3, 20.07 uur.

Praatprogramma Nachtwacht Discussieprogramma onder leiding van Jan Leyers met als thema: Dutroux was niet alleen. Belgi, 22.30 uur.

Documentaire Sylvia Millecam, het meisje met de volgspot Herhaling van de documentaire naar aanleiding van het overlijden van Sylvia Millecam aan borstkanker.

Nederland 1, 21.00 uur. Dunkirk: The soldier's story Veteranen uit de Tweede Wereldoorlog vertellen over hun ervaringen in 1940. Ze waren 18, 19 jaar oud toen het Duitse leger Nederland en Belgiinnenviel. BBC 2, 21.15 uur.

Sport Studio Sport Aandacht voor het ABN/Amro-tennistoernooi en voor schaatsen: de World Cup in Inzell en marathonschaatsen. Nederland 2, 14.00 uur.

Meer over