Televisie

Actualiteiten..

Twee Vandaag In 1999 meldde zich een getuige bij de politie over de Deventer moordzaak, maar hij werd niet gehoord. Op 11 september 2001 kwamen de passagiers van vlucht United 93 in opstand tegen de terroristen. Daarover is een speelfilm gemaakt. En een reportage. Nederland 2, 17.59 uur.

Muziek

Djangomanie Documentaire over de jazzgitarist Django Reinhardt. Voor de film reisde de maker ervan, Jamie Kastner, naar Amerika, Europa en Japan.

Nederland 3, 20.35 uur.

Output: North Sea Jazz Keuze uit vijf jaar latin-muziek van het muziekfestival toen dat nog in het Congresgebouw in Den Haag werd gehouden. Nederland 3, 21.30 uur.

Muziekfeest op het plein Registratie van een TROS-muziekfeest in De Eemhof in Flevoland met optredens van Jan Smit, Belle Perez, Hanny, BZN en Ch!pz!

Nederland 2, 20.35 uur.

Sport

Hart van oranje Met het vertrek van het Nederlands elftal uit Duitsland, verdwijnt ook het programma over de supporters en de voetbalvrouwen. Morgen herbegint Shownieuws en Piet Paulusma`s weerbericht. SBS 6, 22.55 uur.

Politiek

Import: Maggie Tussen de uitzendingen van NOVA/Den Haag Vandaag in, zendt de VPRO het eerste deel uit van een tweedelige documentaire over de voormalige Britse premier Margareth Thatcher. Deze aflevering gaat over de tijd dat ze nog geen prime minister was. Nederland 3, 23.45 uur.

Meer over