Televisie

Informatief..

National Geographic, 19.00 uur.

The Big Poker Gamble In de pokerindustrie op internet gaanmiljoenen dollars om. De oprichters zijn er steenrijk aangeworden, de autoriteiten in de Verenigde Staten zeggen dat hetillegaal is.

BBC 2, 20.00 uur.

Amusement

(Freek) Kortgehouden Weer acht filmpjes van drie minuten. Metonder meer een telefoongesprek met God, een ode aan Lenny Bruceen het mobiele bermmonumentje. Nederland 3, 21.25 uur.

De Grote Beurt In de laatste aflevering van dit seizoen wordtBirgit Schuurman tijdens haar albumpresentatie overvallen. HaarPontiac Firebird uit 1978 wordt meegenomen en omgetoverd tot eenmoderne Knight Rider.

Veronica, 22,10 uur.

Raymann is laat Op de veranda bij Tante Es voetballer DirkKuyt. Hij is aanvaller bij Feyenoord en een vaste waarde voor hetNederlands elftal. Speciale reporter Quintis Ristie onderzoekthet heimweegevoel onder Surinamers in Nederland. Nederland 3,23.05 uur.

Documentaire

Time Machine Zesdelige Britse documentaire over hoe de tijdvorm heeft gegeven aan het leven op aarde, het doen en laten vande mens en aan de aarde zelf.

Canvas, 21.30 uur.

Sport

Eredivisie Live De voetbalwedstrijd Roda JC - NEC metcommentaar van Leo Driessen en Wim Kieft. RTL 5, 20.00 uur.

Leendesk Masters Verslag van dit dartsevenement in Egmond aanZee. Deelnemers zijn onder anderen de Nederlanders Raymond vanBarneveld en Co Stompé en de Britten Mervyn King en MartinAdams.

RTL 7, 23.15 uur.

Meer over