Televisie

Actualiteiten Goedemorgen Nederland Aan bod komen onder meer het proces van Dutroux in Belgien er wordt gepraat over de Oscaruitreiking....

Nederland 1, 6.59 uur. Netwerk Aandacht voor de eerste procesdag in de zaak Marc Dutroux, met zijn advocaat en getuige X1, Regina Louf. Nederland 1, 20.30 uur.

Drama Days of our lives 'Like sands through the hourglass, so are the days of our lives.' Met deze woorden werd een van de grootste en langdurigste soaps op de Amerikaanse televisie op 8 november 1965 geroduceerd en geaccentueerd. Na bijna veertig jaar trekt de soapklassieker nog steeds grote aantallen kijkers, zij het in de dagprogrammering van het Amerikaanse station NBC. De soap speelt in het fictieve dorpje Salem, in het Midwesten van de Verenigde Staten. Het begon met het idee van een soap rond een middleclass plattelandsdokter met strikte normen en waarden. Inmiddels is Salem uitgegroeid tot een grote stad met industrie, multinationals, een ziekenhuis en een vliegveld, de families waar het om draait zijn nog steeds de Hortons en de Bradys.

Yorin, 17.30 uur.

Praatprogramma De Achterkant van het Gelijk Deel 2 van de discussie over psychiatrie. Deel 1 werd een week geleden uitgezonden. Nederland 3, 21.00 uur.

Meer over