Televisie

Actualiteiten..

2Vandaag Aandacht voor het fenomeen Kamervragen. Het aantal Kamervragen is de afgelopen jaren gestaag toegenomen. Hoe gaan de nieuwe Kamerleden ermee om en wat is hun eerste vraag? Nederland 2, 18.15 uur.

Netwerk Over een onderzoek van het AMC naar de oorzaken en gevolgen van de veteranenziekte. Ruim drie jaar geleden werden 242 mensen besmet door de legionellabacterie na een bezoek aan de Westfriese Flora. Uiteindelijk stierven 32 mensen. Zo'n 150 mensen hebben nog steeds last. Nederland 1, 20.30 uur.

Drama

Twitch City Sitcom over een televisieverslaafde die niet werkt, geen huur betaalt en de straat niet op komt. Zijn enige contact met de buitenwereld is de trashy talkshow van Rex Reilly, een variant op de Jerry Springer show. Nederland 3, 23.55 uur. Herhaling

Sport

WK Voetbal Rechtstreekse verslagen van de voetbalwedstrijden Rusland - Tunesië (8.20 uur), Verenigde Staten - Portugal (10.50 uur) en Duitsland - Ierland (13.20 uur). Verder tennis op Roland Garros. Nederland 2, vanaf 8.25 uur.

Muziek

Roots & Routes Afl: DJ's in the mix. Portret van drie opvallende dj's: dj Wix, die hiphopfeesten organiseert, de hindoestaanse dj IQ, die zich inzet om de status van het beroep op te krikken en de Turkse dj Kamuran die in de Turkse discotheek Empire in Amsterdam draait. Nederland 3, 20.05 uur.

Informatief

The motivators Reportage over de verschillende soorten motivatiecursussen. Engelse bedrijven besteden er jaarlijks miljoenen aan in de hoop de prestaties van hun werknemers te verbeteren. BBC 2, 20.30 uur.

Meer over