Televisie

Actualiteiten..

Sport

Studio Sport Aandacht voor de World Cup schaatsen in Erfurt, het marathonschaatsen (KNSB Cup) in Den Haag en de internationale wedstrijd kunstrijden in Parijs.

Nederland 2, 12.10 uur.

Studio Voetbal Terugblik op de week van Oranje en het play-offduel met Schotland. Gast is Ruud Gullit. Nederland 2, 22.45 uur.

Praatprogramma

De dialoog Naima Azough in gesprek met Frits Bolkestein, die al in 1991 de discussie aanzwengelde over de vraag of de islamitische cultuur een bedreiging vormt voor de westerse normen en waarden. Volgens Bolkestein moet de Nederlandse samenleving op haar hoede zijn. Nederland 1, 12.30 uur. Muziek

C-Majeur Portret van pianist Christian Zacharias. Op 7-jarige leeftijd begon hij met pianolessen. Op de middelbare school werd zijn talent opgemerkt door de muziekleraar. Sinds 1975 is hij als concertpianist actief bij alle belangrijke orkesten in de wereld. Zacharisa wordt gevolgd tijdens 'de studie', concerten, een radioopname en een masterclass. Nederland 1, 15.10 uur.

Documentaire

NPS Matinee De Kunstprijs 2003. Over de winnaars van deze prijs: Het Hans Hof Ensemble (dans), Ralph van Raat (muziek) en Natasja Kensmil (beeldende kunst). Ze praten over hun kunst en hun carrière. Nederland 3, 13.03 uur.

Meer over