Televisie

Informatief..

Kanjers Nieuw opvoedprogramma van de EO. Kanjers laat met hulp van eenorthopedagoog zien hoe gezinnen met tegendraadse pubers hun leefsituatiekunnen verbeteren. Het gebruik van de computer, kleedgeld, uitgaan,huiswerk en hoe laat moet ik thuiskomen vormen de thema`s die aan bodkomen. Ned. 1, 19.30 uur.

Amusement

Little Britain Nu ook op de Nederlandse televisie, deze onbedaarlijkgeestige sketchshow. De serie, geschreven en uitgevoerd door Matt Lucas enDavid Walliams, laat Groot-Brittannië zien als een surrealistisch paralleluniversum, bevolkt door buitenissige excentriekelingen, idioten en socialemislukkelingen, die wonen in een stadje met wel heel rare straatnamen.Nederland 3, 19.50 uur.

Kortgehouden Extra Een extra uitzending van (Freek) Kortgehouden. Deelfde en laatste aflevering is samengesteld door de kijker en bevat devijftien meest gewaardeerde filmpjes uit de reeks. Kijkers konden op dewebsite van het programma hun stem uitbrengen. De topdrie: 1. Open briefaan Maxima, 2. Rap met Brainpower (Overleven is de kunst) en 3.Telefoongesprek Stein Meppelerbroek. Nederland 3, 21.05 uur.

The Comedy Factory Zes nieuwe afleveringen, gepresenteerd door JörgenRaymann. In de eerste voornamelijk `observerende humor` van drie stand-upcomedians: de Australiër Steve Hughes, de Nederlander Rachid Larouz en deEngelsman Rudi Lickwood. Nederland 3, 22.45 uur.

Meer over