Televisie

Actualiteiten..

NOS Actueel In verband met de gebeurtenissen in Irak schakelt de publieke omroep weer over op de gezamenlijkheid. Van 7.00 tot 10.00 uur actueel nieuws op Nederland 2, net als tussen 12.00 en 13.00 uur. Daarnaast is er op elk heel uur een extra lang NOS-Journaal, dat de rest van het uur herhaald wordt.

Netwerk Naast de ontwikkelingen in Irak aandacht voor de Irakese Nidaa Adel, wier vader kernfysicus was maar weigerde de bom te maken voor Saddam Hoessein. Ook de vraag of Saddam nog chemische wapens zou kunnen hebben die de houdbaarheidsdatum niet zijn overschreden. Nederland 1, 20.30 uur.

Sport

Vak M Golfers Maarten Lafeber en Robert-Jan Derksen praten over de US Masters op de Augusta National Golf Club die morgen begint. Ook een voorbeschouwing van de Marathon van Rotterdam. Nederland 2, 23.00 uur.

Praatprogramma

Barend & Van Dorp Met Jeanette van den Ingh, zakenvrouw van het jaar 2003. Josée Koning zingt het lied Stil in Amsterdam in het Braziliaans. RTL 4, 22.30 uur.

Raymann is laat Tante Esselien ontvangt Boris Dittrich, fractievoorzitter van D66. Nederland 3, 23.15 uur.

Documentaire

EUtopia Serie korte documentaires over Europa en de Europeanen. Vandaag over een groep Franse jongeren in een kraakpand in Londen.

Nederland 3, 14.40 uur.

Informatief

Gewest Aandacht voor de Surinamer Adjiedj Bakas, die een adviesbureau heeft voor multiculturele vraagstukken. KLM, HEMA, ministeries en burgemeesters huren hem in.

Nederland 3, 19.00 uur.

Meer over