Televisietips

CLASSIC ALBUMS / CANVAS, 23.35 UUR

In 1980 bracht de Britse band Motörhead zijn vierde album Ace of Spades uit. De plaat katapulteerde Motörhead naar de elite van de heavy metal en is 31 jaar later nog altijd een mijlplaat van het genre. In Classic albums het scheppingsproces, de sfeer in de groep en een sfeerbeeld van de vroege jaren tachtig.

TOREN C / NED 3, 21.55 UUR

Seizoen 3 van de eigenzinnige comedyserie van Margôt Ros en Maaike Meijer gaat op herhaling. Met in de eerste aflevering die arme Els die door manager Karin aan de kapstok wordt gespietst. En de twee besnorde beveiligers bestellen een kaassoufflé: 'Eén met vis en één met vlees.'

HOE HEURT HET EIGENLIJK? / NED 1, 21.30 UUR

Vandaag laat Jort Kelder zien hoe je volgens de oude en nieuwe rijken vakantie heurt te vieren. Waarom trekt de oude elite al generaties naar het brave Domburg en is St. Tropez nog steeds dé plek waar het nieuwe geld zich in de zomer verzamelt? Kelder toont de grootste huizen en de beste stranden.

SUNNY SIDE OF SEX / NED 3, 21.00 UUR

In 2007 maakte Sunny Bergman furore met haar documentaire Beperkt houdbaar. In een nieuwe vierdelige reeks onderzoekt ze de seksuele moraal in Oeganda, Cuba, China en India. Met de focus op de plezierige kanten van seks. Zo leren we dat Oegandese vrouwen van alles kunnen met hun schaamlippen.

MADAGASCAR / CANVAS, 20.40 UUR

Driedelige Britse natuurdocumentaire over Madagaskar, het eiland met een unieke, zeer gevarieerde flora en fauna. Vanavond zien we talloze bijzondere primatensoorten, zoals de Indri's, de kroonlemuren en de sifaka's. Verder komen de girafnekkever, de dwergkameleon en de fretkat - het grootste roofdier - voorbij.

HET SPIJT ME / RTL 4, 20.30 UUR

Niet Caroline Tensen maar John Williams presenteert een nieuwe reeks Het spijt me, het goede oude tv-format waarbij een cameraploeg bij mensen aanbelt met een bloemetje. Bijvoorbeeld bij Martijn, die zijn moeder Carla al zeven jaar niet gezien heeft wegens een conflict over zijn vriendin Amy.

undefined

Meer over