Televisie zaterdag

De prooi

20.20-21.15 uur Ned 2

Een eigentijds koningsdrama met als thema de bankencrisis. Vanavond de eerste aflevering van dit drieluik. Wanneer Rijkman Groenink aantreedt als bestuursvoorzitter van ABN Amro, stapelen de problemen zich op. Hij moet alles op alles zetten om de bank te redden.

Lemmy

21.40-23.30 uur Arte

Roerend portret van Mötorhead-zanger en -bassist Lemmy Kilmister. Na jaren van drank, speed en vrouwen staat hij nog steeds overeind. Hij woont alleen in een klein appartement in Hollywood, dat hij voor geen goud wil opgeven, omdat het zo dicht bij zijn lievelingskroeg is.

Volgende week

22.30-23.30 uur RTL 4

Nieuw satirisch programma waarin de cabaretiers Viggo Waas, Peter Heerschop, Carolien Borgers en Richard Groenendijk een voorspelling doen van de krantenkoppen van volgende week. In de daaropvolgende uitzending worden ze afgerekend op hun voorspellingen.

Nacht vd Popmuziek

22.40-1.45 uur Ned 3

Bijzonder archiefmateriaal voor popliefhebbers, aan elkaar gepraat door Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis. In deze aflevering o.a. Dinah Washington live in de Apollo Hall in 1951 en Bonnie Raitt met Jackson Browne en Bryan Adams.

undefined

Meer over