Televisie zaterdag

DWDD Saturday Night

20.00-00.35 uur Ned 3

De tweede zaterdagavond muziekshow van De Wereld Draait Door is voor rekening van de barbiers en haarsnijders van het Rotterdamse Schorem. De heren laten optredens zien van onder andere folk- en bluesmuzikant Pokey LaFarge en het Nederlandse Batmobile.

Fotostudio De Jong

21.20-22.00 uur Ned 2

Deze week veel aandacht voor popfotografie. Carel van Hees bespreekt het werk van Ed van der Elsken, die in het concertgebouw een verzameling jazzfoto's maakte. Daarnaast de fotografie van Andreas Terlaak, die U2, Prince en Amy Winehouse voor zijn lens had.

Bellicher What Remains

23.35-00.25 uur Een

Herhaling van de vierdelige thrillerserie naar de boeken van Charles den Tex. Daan Schuurmans speelt een medewerker van een prestigieus communicatie-adviesbureau, die per toeval betrokken raakt bij een moordzaak en moet rennen/ vechten/ denken voor zijn leven.

What Remains

23.25-00.20 uur Ned 2

Tweedelige BBC-detective over de laatste zaak van rechercheur Len Harper. Als in een bovenwoning het twee jaar oude lijk van een jonge vrouw wordt gevonden - en collega's de zaak afdoen als een zelfmoord - besluit de oude Harper zijn pensioen nog even uit te stellen.

undefined

Meer over