Snel duidelijkheid over nieuw contract Bruma bij PSV

PSV-verdediger Jeffrey Bruma verwacht dat hij snel een nieuw contract gaat tekenen bij PSV. ,,Het is zeker de bedoeling om bij PSV te blijven. Ze zijn er mee bezig. We zullen het snel genoeg weten'', reageerde Bruma zondag na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen (2-0).

null Beeld anp
Beeld anp

Centrumverdediger Bruma kwam in 2013 van Chelsea naar PSV. De negenvoudig international heeft in Eindhoven nog een contract tot medio 2017 maar er wordt onderhandeld over een betere en langere verbintenis.

Afgelopen seizoen vormde Bruma samen met Karim Rekik het hart van de PSV-verdediging. Omdat Rekik vertrok naar Olympique Marseille en PSV-trainer Phillip Cocu niet overtuigd werd door de kwaliteiten binnen de huidige selectie werd afgelopen week de Mexicaan Héctor Moreno gehaald. Moreno speelde tot 2011 in de Nederlandse competitie voor AZ maar is voor Bruma nog een onbekende.

Toch gaat hij ervan uit dat zijn nieuwe collega iets kan toevoegen. ,,Het is voor mij een verrassing, maar als PSV een speler haalt heeft-ie vast kwaliteiten.''

Meer over