Site-seeing

WK Vorige week berichtte Siteseeing over het Duitse leedvermaak op www.ihrseitnichtdabei.de. Maar wij zijn de oudsten en de wijsten. 'Alles over het team dat ook slecht speelt, maar wel wint als het volk erom vraagt!'..

www.hupduitsland.nl

HURKEN De tent al van zolder gehaald? Een nieuwe Wat-en-Hoe-in-het-Frans gekocht? (waar blijft toch altijd die oude?) Nog even en Nederland staat massaal in de file op de Route du Soleil. Prachtig land dat Frankrijk. Maar ja, die toiletten. Hoe natte voeten te voorkomen en andere tips om de vakantie te overleven op:

www.hurktoilet.nl

TOYS4BOYS De buurjongen die niet wilde vertellen hoe hij die mooie papieren vliegtuigjes vouwde. Het vriendje met een vader die wel wist hoe een zeepkist of proppenschieter te maken. Bespaar uw kinderen die trauma's!

users.bigpond.net.au/mechtoys

KNIP/PLAK 'Onze keus is niet op u gevallen omdat uw opleiding en ervaring onvoldoende aansluiten bij de functie-eisen. Wij danken u voor de genomen moeite.' En nog honderd voorbeelden voor luie brievenschrijvers.

www.brievenwinkel.nl

SONGTEKST Ook wel eens het idee dat de teksten van Britney Spears en Ricky Martin volstrekt willekeurig uit een generator komen? Wel, dat is ook zo, en hier is hij te vinden:

www.thecoolkids.org/articles/spfeatures/lyricgen.html

KLEIN Maak de volgende reeks af: veertien inch, vijftien inch, zeventien inch... Wie nu roept flatscreen laat zich kennen als zo'n computergebruiker die altijd het nieuwste van het nieuwste wil hebben. Dat een groot beeldscherm helemaal niet nodig is, bewijst de kleinste volwaardige website ter wereld.

www.guimp.com

GEZOND Aerobics, dat is toch een uitvinding van de jaren zeventig? En Punk, was dat ook niet iets uit die tijd? Koppel die twee aan elkaar, en het is weer modern. Hoe zou Jane Fonda eruit zien met een hanenkam?

www.punkrockaerobics.com

Alle genoemde websites zijn aanklikbaar via www.volkskrant.nl/siteseeing

Meer over