Rolling Stone

JORIS HENQUET

Zomerdubbelnummer, 4-18 juli

Johnny Depp lijkt eeuwig jong, maar op 9 juni vierde de kameleontische Hollywoodster toch echt zijn 50ste verjaardag. Een uitgelezen moment om met Depp eens uitvoerig over het leven te delibereren, en dat doet Rolling Stone dan ook, in een interview van zeven pagina's.

Depp vertelt te twijfelen hoelang hij nog moet doorgaan met acteren. Daarnaast is hij openhartig over zijn scheiding van Vanessa Paradis, de moeder van zijn twee kinderen, gaat het over de politieke implicaties van de nieuwe Depp-western The Lone Ranger en komen de dagboeken ter sprake die Depp al sinds zijn jaren als twintiger bijhoudt en overweegt om ooit uit te geven.

Ook aan het woord komt de excentrieke heavy metalster Marilyn Manson, een goede vriend van Depp. Manson vertelt onder meer over een dronken nacht in Los Angeles, waarin Depp en hij besloten om Johnny's ster op de Hollywood Walk of Fame eens op te zoeken. Manson: 'We waren van plan om er overheen te pissen. Ik kan ontkennen noch bevestigen dat we dat ook echt hebben gedaan.'

Maar Johnny Depp is lang niet het enige wat het zomerdubbelnummer van Rolling Stone de moeite waard maakt. Verslaggever David Fricke ging mee met Bruce Springsteen tijdens zijn Wrecking Ball-tour door Europa, en er is een interview met de soevereine nummer één van het vrouwentennis Serena Williams. Zij blijkt totaal niet zonder haar 'hitting partner' Aleksandar Bajin te kunnen.

undefined

Meer over