Robert en zijn caravan

Het was best moeilijk voor Robert ten Brink, dat Lotto Weekend Miljonairs verdween bij RTL. Begrijpelijk. Het is geen pretje als je als mister Lotto Weekend Miljonairs opeens te horen krijgt dat Jeroen van der Boom jouw programma gaat presenteren, bij SBS 6 nog wel. Jeroen had hem niet eens even gebeld, vertelde een teleurgestelde Robert aan Carlo en Irene in Life4You.


Zaterdag nam Robert revanche. All You Need Is Love is sinds zaterdagavond namelijk terug op televisie. En dit keer niet zo'n duffe kerstspecial, maar een hele nieuwe serie. Met videoboodschappen, met kansloze lijmpogingen en met die gezellige ouderwetse caravan. Laat dat maar aan Robert over.


Er keken 1,8 miljoen mensen. 'Robert ten Brink verplettert Zorro', kopte De Telegraaf, doelend op de gelijktijdig uitgezonden musicalshow met Frits Sissing.


En er was meer goed nieuws, want tussen Jeroen van der Boom en Dr. Love is alles ook weer koek en ei. Een belletje, Jeroen zingt zaterdag een liedje in All You Need, probleem opgelost.


Dit alles maakt één ding duidelijk: het is een goed plan om klassiekers weer op televisie te brengen. Nu Waku Waku nog. Met Rob Fruithof, als het even kan.


Sara Berkeljon


Meer over